18:45

Skrea IF

Referat: Alets IK - Skrea IF

Delad poäng mot Skrea!

Det var fina förutsättningar på vallen igår, något vi inte kunde nyttja fullt ut. Första halvleken är en ganska jämn historia, jag upplever dock att det är vi som har "kontroll" över matchbilden i långa perioder. Som så ofta i fotboll är det omställningar som skapar farligheter för vår motståndare. Det vill sig därför inte bättre än att det står 0-2 i paus. Vi justerar vårt spelsätt och gör ett byte i paus, vi får bra träff på detta och dominerar klart andra halvleken. Reduceringen kommer redan i andra halvleks första minut och därifrån är det fullt fart mot målet om 3 poäng. Skrea offrar sig heroiskt i och runt straffområdet vilket gör att vi inte lyckas kvittera med tid kvar att gå för vinsten, kvitteringen kommer istället i matchens sista spark och matchen slutar 2-2.

- För mig personligen är det en svag coachinsats med helt fel fokus. Det får vi ändra på!

- Starkt av kollektivet att "trumma på" och till slut få in kvitteringen.

- Vi avslutar med att önska ett stort grattis till lagets studenter Edvin och Leon, hoppas ni får en grym dag!